5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriya metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan mimarilar midein yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi adına olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel duhullerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının tesirli bir halde meydana gelmesi özellikle mürtefi katlı kuruluşlarda çıkma yahut pencerelerden boşanmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri sıkışık bir incelemeye yayımcı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların dışında mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en isabetli paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili hesap anında kapının olası olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma Yangın Kapısı Fiyatları edilmesini uydurmak kucakin kullanılan bir bapdır.

Bu proje, top yönetmeliğe şayeste şekilde planlanır. Ardından itfaiye tasdikını alarak imalat konulemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan sağlıklı bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı fen alabilirsiniz.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page